fredag 23. september 2011

Knerteprinser

Knerteprinsen ble meget godt mottatt her i heimen, så jeg har tatt en råsjans på at flere også synes denne buksen er superkul. Enhver prins med sansen for mote må vel kle seg med fleecebukse med prinsekrone rundt leggen?? Hvis tiden strekker til skal det komme knerteprins gensere til også. Men jeg lover ikke at det skjer den første uken eller to.. Av en eller annen god grunn så har noen av buksene fått kronen på feil fot.. –Men av og til så står man jo opp på feil fot, så kanskje det er derfor?
Buksene er sydd i polarfleece. –Applikasjonene også. Ensfarget fleece og ribb fra S&S, stripete ribb fra Jofotex. Pris pr bukse: kr 250,-

 SAM_1341
Jaktgrønn og sand: Str 1, 2, 3, 4 og 6-7 år
 SAM_1342
 SAM_1343
SAM_1344
Grå og svart: Str 1, 2, 3 og 4 år
SAM_1346
SAM_1350
Petrolblå og flaskegrønn: UTSOLGT!! -Kan syes på bestilling..
SAM_1351
 SAM_1347
Turkis og brent orange: 1, 3 (Utsolgt) og 4 år
 SAM_1349

5 kommentarer:

Møkster Bu sa...

Knallfine og originale bukser!Jeg begynner å planlegge litt rundt julemessen på Møkster 19. november. Hadde det vært koselig med et juleverksted for "damene" kvelden før? Sette opp bord med symaskiner, hobbyting, lage gløgg, de som vil kan bake??? Og juleverksted for ungene lørdags kvelden?

Anonym sa...

Høres spennende ut, men Siv kjem ikkje! Det blir eg som blir selger for henne på laurdagen! Men eg kan jo vere med å sette opp om fredagen, sjøl om eg ikkje blir med å sy!

Bente sa...

Hei!
Henger meg på kommentarene her, har hørt så mye om deg og klærene du syr-har vært inne på hjemmesiden din og sett... Utrolig mye fint! Vi er nytilflyttet her på Møkster, og jeg gleder meg til julemessen-satser på å få kjøpt endel av julegavene der i år... :-)

Mammo sa...

Tusen takk for kjempekoslig kommentar, Bente! Hvis du har funnet noe her hos meg du kunne tenke deg å se nærmere på så bare si fra, så skal jeg sørge for at det ligger i kofferten jeg sender ut til min mor, til julemessen. Jeg har fått tilbud om en stor julemesse her i byen samme helgen, og kunne ikke si nei til den, så må dele meg opp litt. Så det blir bare en liten del som blir sendt til Møkster denne gangen :( Skulle veldig gjerne vært der ute selv, men får desverre ikke i pose og sekk denne gangen..

hassam sa...

so very good..