onsdag 15. desember 2010

Nytt syrom!!!

Endelig kan jeg vise fram mitt nye syrom. Det tok litt tid før jeg fikk tid til å rydde det -sånn noen lunde, iallefall... Jeg har allerede hatt god tid til å rote i stoffsystemet mitt, men det får bare være sånn. I alle fall en stund til. Ved siden av skjærebrettet mitt ligger det noen hauger med stoffer. Det er da de neste prosjektene mine som ligger klare og venter. Samme med ved siden av symaskinene. Der ligger en MT og venter på å bli montert... (Trenger litt motivasjon for å gå i gang med den...)
Alle skapene (restene av det gamle kjøkkenet vårt..) er smekkfulle med stoffer, sortert etter mine kunsters regler. "voksenstoff", jentestoff, guttestoff, fleece, ull, ullfilt, ribb, isoli, diverse... ja.. Jeg finner iallefall fram, og det er det viktigste. Men det som var litt kjipt å oppdage, er at jeg har to hele kasser fulle av UFOer!!! *dåne* Kommer jeg noen gang til å gidde å fullføre disse mon tro??Over symaskinene her skal det komme et trådstativ, sånn at jeg kan sortere trådsnellene mine litt bedre enn i en pappkasse, hulter til bulter og masse klur.. På hyllene står alle overlock-snellene mine, pluss uåpnede vanlige sneller. (Tekst til nest siste bilde)Innerst i kroken her ligger min lille ekstrahobby: scrapping. Jeg håper å få plass i et skap til det etter hvert, men foreløbig ser det dårlig ut med det. Ellers er jeg veldig fornøyd med mitt faste strykebord: En apotekersjenk, som rommer mønster, broderirammer/utstyr, strikk, knapper, bånd, mm... Genialt å kunne bruke den på denne måten! Ser at teksten til bildene blir helt forskjøvet her når jeg publiserer innlegget. (Dette er tekst til siste bildet...)
2 kommentarer:

gyldenkron sa...

Si meg en ting, hvor mange symaskiner har du egentlig???
Du er så heldig, for et deilig syrom.

Mammo sa...

jeg har 4...Som gjør fire ulike ting: En broderer, en syr vanlig, en syr overlock og en syr coverlock/søm. Drømmer om en bedre maskin som syr vanlig søm, men så lenge denne virker får jeg vel holde ut... -Foresten så har jeg en pyntemaskin også..Men den fikk ikke plass der inne... *flau*

Og ja, jeg er kjempeheldig som har det fine rommet helt for meg selv!! Jeg har nemlig en kjempesnill mann... <3