tirsdag 11. januar 2011

Fleecekjole str 10 år

Denne kjolen med hette er nok en UFO... Den har lagt klippet klar like lenge som den rosa (et par innlegg lenger ned), altså i halvannet år, og skulle opprinnelig vært en julegave i 2009. Den gang ei.. Applikasjonene fant jeg i resteesken min med småbiter som har blitt klippet klar til diverse applikasjoner, istedet for å bli kastet.
Men nå har kjolen iallefall blitt ferdig og kommet seg ut av kassen min, og opp på hengeren :D Alle stoffer fra S&S. Som sagt str 10 år.







Fleecekjole str 4-5 år

Denne kjolen i str 4-5 år var egentlig en feilklippet kjole, men med litt fantasi og noen restebiter, så ble det jammen en råd for denne også. (Jeg klarte å klippe to framstykker!!) Har pyntet med applikasjoner i brun fleece fra restekassen, og satt et brunt ekstrastykke bak i nakken. Stoffer fra S&S.
Beklager at det ene bildet er uklart. Jeg er desverre ingen stor fotograf... :(

SOLGT





Ullkjole str 5-6 år -redesign

Denne kjolen er redesign av en gammel ullgenser jeg fikk til min 17-årsdag. -Det er jammen meg 13 år siden det nå!!! *jikes* Ermene har tidligere blitt brukt til ullbukse til gutten min. Resten har lagt i 3 år i UFOkassen!! Nå har altså bolen blitt en kjole. Ribb i ermene fra s&s og blomstene er babyfløyel kjøpt hos jofotex for to somre siden. De var egentlig søppel, men jeg redda de fra søppelsekken, og klippet ut de hele blomstene før resten ble kastet.


Fleecekjole str 6 år

Denne kjolen har lagt i UFOkassen min i halvannet år nå. Minst. Den er str 6 år, og mønsteret er vel utgangspunkt i et fra AoH. Hadde ikke mønsterbiter festet til kjolen, så aner ikke hvilket blad jeg har sett etter. Har gjort en del endringer, for å si det sånn..
Fleece og "diamanter" fra S&S. Den var tenkt som en julegave, men er for liten til henne nå...

En pysj til

Har sydd en pysj til i dag, str 3 mnd. Flanell fra junaiten et sted... Kan ikke huske hvilken butikk det er kjøpt i, for det er så lenge siden. Ribb fra S&S og glidelås fra zipperstop.com. Mønster er fra "Børnetøj du selv kan sy" av Elsebeth Günther. Veldig klurete å få til foten, så det blir nok med disse to jeg har sydd med fot. Resten kommer til å få ribb i stedet..


fredag 7. januar 2011

Får vi en jente mon tro?

Har kost meg i dag med å sy to kjoler i str 56, og en pysj i str 62. Kjolene er sydd i rosa polarfleece, med silkehjerte og hjerte"diamanter" og bølgebånd nede. Kjole nr to er sydd i blomstrete frotte, kjøpt på den lokale sybutikken. Kun dekorert med sikksakkbånd nede langs kanten. Pysjen er sydd i deilig flanell med prinsessefrosker på, kjøpt i sverige. Ribb fra s&s og glidelås fra zipperstop.com.
(Klikk på bildet for se det i større format) -Og hvorfor det ene bildet kom på halv åtte er et mysterium... ??




torsdag 6. januar 2011

Mei tai til meg selv

Da har jeg endelig fått sydd en MT til meg/oss selv! Den har lagt å venta lenge, men endelig fikk jeg fingen ut. Den er sydd av et stoff kjøpt på e-bay.com -stilig rosa panter :D Den har et ekstra lag med poplin inni, for å forsterke, sammen med platevatt. Baksiden har et lillatonet Robert Kaufmann stoff. (Glemte å ta bilde av baksiden..) Stroppene er av cordfløyel fra s&s, med fleecepolstring i livet og over skuldrene.






onsdag 5. januar 2011

Mei Tai

Har sydd en MT på bestilling for ei venninde. Den skal gis i gave til ei som bor på gård (tror jeg) og driver med hest. Men hun ville ha noe annet enn hest på den. Håper hun blir fornøyd med sau istedet :) Jeg ble iallefall fornøyd :D Stoff fra stof2000 og cetho. Stroppene er cordfløyel fra S&S. Den har platevatt i panelet, og dobbel fleece om midjen og over skuldrene.